Výsledky Českého poháru ve vytrvalosti v Mostě

Výsledky Českého poháru ve vytrvalosti v Mostě

25. 9. 2019 0 By Petr Stránský

Poslední díl závodů Českého poháru se přesunul do Mostu na jezero Matylda, kde se v sobotu 21. a v neděli 22. září rozdělovaly medaile na dlouhých tratích.

Naši svěřenci se prosadili v nabité konkurenci a patří jim velký dík za skvělou reprezentaci oddílu.

Nejprve v sobotu zejela skvělé 10. místo mezi žačkami v časovce na 3,5 kilometrů Anežka a ve stejném závodě se mezi účastnicemi neztratila ani Silvie na 25. místě z 53 lodí.

Následně se do TOP10 prosadili hned dva naši benjamínci! Vynikajícím 8. místem potěšil fanoušky Jakub a hned těsně za ním finišoval do cíle Tomáš na 10. místě.

Ale tímto naše úspěchy zdaleka nekončily. Odpoledne se totiž na trať vydali kanoistky a kanoisti.

Nejprve mezi žačkami a juniorkami brala za skvělý výkon bronzovou medaili Veronika, Kamila se pak dotáhla až na cenné 4. místo !

Ze zlaté medaile se pak upřímně radoval Honza, který mezi benjamínky opět nenašel přemožitele !

[ngg src=”galleries” ids=”16″ exclusions=”262,263,265,266,268,269″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

V neděli byly na pořadu závody s hromadným startem, kde nejprve Anežka dojela v nabité konkurenci žaček na parádním 13. místě.

Ani Jakub alias Kudla nezůstal pozadu a 8. místem zopakoval sobotní úspěch mezi benjamínky.

Na stupně vítězů se mezi kanoistkami opět prosadila Verča, která se blýskla stříbrnou pozici. Její parťačka Kamča tentokrát skončila těsně pod stupni vítězů.

[ngg src=”galleries” ids=”16″ exclusions=”260,261,263,264,267,268,266,269″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

A čekáte ještě na něco?

ANO, je to tady ! A zase zlato !

Ale jak to ten kluk vůbec dělá?

Každopádně nám Honza dělá velkou radost – a to nejen on.

Díky všem !


P.S. – snad všechny skvělé výkony v Českém poháru jsou alespoň částečnou náplastí na to co se událo při návratu ze severu Čech. Přímo se tu nabízí jeden bonmot o tom, že nás to má posílit – no tak uvidíme….